ua ru
Каталог

Новорічні свята вже наближаються, час готуватися!

Ми знаємо, як сильно Ви полюбляєте сімейні новорічні фотосесії, адже це завжди так мило, ніжно та по-домашньому тепло і затишно. А ми, Ваш улюблений бренд дитячого одягу ZIRONKA дуже любимо переглядати Ваші світлини в нашому одязі у соціальних мережах, і саме Ви надихаєте нас на створення цієї краси.

Family look – це історія про родинні і найніжніші обійми, про справжні почуття та новорічний настрій. Цього року ми створили образи для усієї Вашої великої родини… для найгарнішої мами, для мужнього батька, наймилішої донечки та найкмітливішого сина.

Який колір вибере сама Ваша сім’я? Бузковий, молочний, червоний або бежевий? А можливо, Вам сподобається family look з оленями? Вирішувати Вам! Кожен колір по-своєму ніжний, м’який, теплий та особливо чуттєвий… ну що іще потрібно для святкування та найчудовішої фотосесії?

Тому переглядайте позиції на сайті, вдягайтеся, і нехай Новорічні свята стануть рідними, домашніми і затишними, а ми із великою радістю станемо маленькою частинкою Вашого урочистого зимового свята!

Зворотний дзвінок
Запит успішно відправлений!
Ім'я *
Телефон *