ua ru
Каталог

Стильна джинсова колекція!

У сезоні осінь/весна 2020-2021 дизайнери Zironka розробили неймовірно гарні та модні джинсові моделі штанів та сарафанів. Модні розкльошені варіанти штанів, які знову увійшли в моду, приталені джинси мом, що не виходять з моди вже декілька сезонів поспіль, сарафани вільного крою, які можна надіти поверх джемпера або світшоту. Всі ці трендові новинки вже можна придбати у нас на сайті.

Джинси мом в шести осінніх кольорах - це класичний варіант цього сезону. Внаслідок універсальності крою і кольору, ідеально підійдуть як хлопцям, так і дівчаткам. Не поміченими також не залишаться модні джинси кюлоти в таких кольорах, як синій, хакі, гірчичний і чорний. Модель оригінальна завдяки посадці в області талії та розкльошених до низу штанин. І куди ж без самої трендової моделі цього сезону - джинси палаццо. Вони гармонійно виглядають на будь-якому типі фігури, завдяки широкому крою штанин від пояса і високої посадки на талії. Всі моделі чудово поєднуються з джемперами та сорочками, які можна заправити в штани, або лишити на випуск. Такі джинси складуть модний шкільний look і так само підійдуть для повсякденного образу Вашої дитини.

Так само наші дизайнери розробили стильні сарафани для дівчаток в чотирьох кольорах - чорний, шоколадний, гірчичний, хакі. Модель вільного трапецієподібного крою з широкими шлейками на застібках. Декоровані двома кишенями на подолі. Такі сарафани гармонійно поєднуватимуться з блузками, джемпери, черевиками, туфельками, куртками в стилі casual.

Всі ці моделі ідеально доповнять як шкільний, так і міський look. Будьте стильними та модними разом з Zironka! Тисніть на фото і обирайте свою ідеальну модель! 👇  

 

Зворотний дзвінок
Запит успішно відправлений!
Ім'я *
Телефон *